A közösség segítségével találták meg Csibészke gazdiját

2014. február 7. 07:41  •  Szerző:
3.CsibeszGazditKeressuk (2)

A 12 éves, elveszett kutyus, Csibészke már két hónapja várt az Illatos úton, hogy gazdija érte jöjjön, végül a Vigyél Haza Alapítvány segítségével februárban egymásra találtak. Igazi happy end – olvassátok csak az alapítvány beszámolóját a történetről:

A Vigyél Haza Alapítvány beszámolója Csibészke megkerüléséről :)

Csibészke újra otthon! Köszönet mindenkinek, aki segített! :-)

CsibeszGazdis (20)
Nemrég osztottuk meg Veletek az Illatos útra leadott, idős kutyus gazdájának történetét, hogy megtalálhassuk Őt.  Most a segítségetekkel sikerült, így ma már otthon alszik a kis öregúr! :-)
Most már kerek a történet: január elején mentettük Csibészt, a 12 éves apókát az Illatosról, aki már két hónapja várt reménytelenül. Mivel a kutyusban mikrochip volt, de az adatbázisban megadott szám nem működött már, elmentünk a megadott lakcímre, a Budapest, VII. kerületi Damjanich utcába. A házban emlékeztek Zsuzsára, a kutyus gazdijára, és elmondták, hogy Csibészke és Zsuzsa elválaszthatatlanok voltak egymástól. Kiderítettük: Zsuzsa drámája tavaly télen kezdődött, önhibáján kívül elveszítette lakását, majd a közeli Nefelejcs utcába volt kénytelen költözni. Az új címén is kerestük, ahol megtudtuk: még be sem jelentkezett ide, mikor kutyasétáltatás közben elgázolta egy autó. Szegény a mentőre várva is azért könyörgött, hogy vigyázzanak a kutyára, míg távol van, végül mégis leadták november 12-én az Illatos útra. Mire Zsuzsa kikerült a kórházból, azt hitte – mert azt mondták neki – hogy a kutya elpusztult. Közben mi hetekig hiába kerestük a kapcsolatot a gazdival, míg gondoltunk egyet, és a Facebookon Hozzátok fordultunk segítségért. Az eredmény számunkra is döbbenetes volt: MÁSFÉL ÓRA ALATT MEGTALÁLTUK a gazdit és még aznap telefonon beszéltünk is Vele! :)

2.CsibeszGazdis (2)

Felvehettük a kapcsolatot Hajnival, aki Csibészke gazdijának segít, napi gondjai megoldásában (sajnos vannak…) és ma (február 5-én) megtörtént a nagy találkozás, ami igazán megható volt! Hálásan köszönjük Mindenkinek, aki megosztással, információval segített a Gazdi megtalálásában… vagy akár csak biztatással tartotta bennünk a reményt! Továbbra is hiszünk a közösség erejében: Bennetek, hogy jó szándékkal, igyekezettel még sok árva kis állaton segíthetünk! Számítunk Rátok. Jók vagyunk így együtt: Veletek! :-)

Előzmények:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.805640259451058.1073742093.149015598446864&type=1