Radar hat hónapja

2015. július 23. 07:29  •  Szerző:
CIMG0028 (2)

Elrepült néhány hónap, és Radar kicsike szőrgombócból komoly kutyává cseperedett… Lesz még ennél is nagyobb, hiszen még csak fél éves. Egészen pontosan augusztus 9-én lesz a „félévforduló”. Ezen a néhány képen végigkövethető, milyen változásokon ment keresztül. Pici kölyökként édes kicsi kutya volt, felnövekedvén pedig valószínűleg édes nagy kutya lesz belőle!

Radar_ma_5_honapos

Elérkezett az idő arra is, hogy Radar nevelkedését ellenőrizzék a kutyaiskolán. Radar fejlődésének változásait –  kölyöknevelőjével közösen – a Kölyöknevelő Naplóban rögzítették, mely egy közel 50 kérdésből álló, mindre kiterjedő teszt. Megtudták, hogyan reagál Radar a különböző hang- és optikai ingerekre a lakó- és tágabb környezetben.

20150707_115544-ok-cutRadar kitűnően „vizsgázott”, hiszen nagyon könnyedén veszi a környezetében felmerülő akadályokat. A teszt része egy gyakorlati feladatsor is, mely a különböző felületeken való biztonságos közlekedést is magában foglalja. Bajnóczy Enikő programvezető elégedetten nyugtázta Radar teljesítményét: biztonságosan közlekedik a kutyák által nem kedvelt rácsos lépcsőn is. Radar büszkén fogadta a dicsérő szavakat és jutalomfalatot.

Kapcsolódó anyag a kutyusok táplálásáról