Kutya-elsősegélyben is segít az app

2015. augusztus 27. 07:17  •  Szerző:
Kutyakereso (22)

Három új fejlesztéssel ünnepli születésnapját a Vigyél Haza kutyakereső alkalmazás. Az androidos és iOS telefonokra is letölthető applikáció, amely elveszett kutyánk megtalálásában, új eb örökbefogadásban, kutyabarát szállás és étterem keresésben volt hasznunkra, mostantól kutya-elsősegélynyújtásban is azonnali segítséget nyújt.

Az új lehetőség nem csak a kedvencek életét mentheti meg, hanem általánosságban is felkészíti a gazdikat minden nem várt esetre, amikor a kedvencük testi épsége az ő hozzáértésükön múlhat. Az alkalmazás kutya-elsősegély oktatóanyaggal egészült ki, ami alapján azonnali segítséget nyújthatunk bajbajutott vagy sérült állatoknak, akár életüket is megmentve ezzel.
„Az alkalmazás adatbázisa folyamatosan bővül. Már több száz kutyabarát szállás, étterem, kávézó és kutyafuttató található itt, melyet partnerünk, a Kutyabarát.hu gyűjtött össze és folyamatosan frissít. További újdonság, hogy mostantól már nem csupán a szálláshelyek, de az éttermek és kutyafuttatók képei is megtekintetőek az alkalmazásban, megkönnyítve ezzel a választást.  A Kutyaelsősegély szakmai anyagát Kis Anna segített összeállítani, aki hasonló tárgyú tanfolyamaival, könyvével megbecsült szereplője az állatbarát közösségnek” – mondta el Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója.

Az alkalmazás elérhető a Google Play-en és az App Store-ban. Asztali PC-re fejlesztett változata pedig letölthető innen: http://w-ebkereso.hu/

Bővebb információ a Vigyél Haza Alapítványról: http://vigyelhaza.hu