Megköszöntük Erikának, hogy felnevelte Radart

2016. június 20. 09:02  •  Szerző:

Köszönő szavakkal és egy kis ajándékkal zártuk le Radar életének ezt a szép szakaszát, amikor kölyökből felnőtté vált. Munkatársaink meglepetést készítettek: a Szabad a Gazdi Látótárs blogjában eddig megjelent bejegyzéseket és képeket egy kis füzetbe szerkesztették.

108_7644Ezzel a füzetkével, Radar naplójával köszöntük meg Erikának, hogy párjával, Péterrel felnevelte Radart, és érdekes, vicces blogbejegyzésekben számolt be a kiskutya és nevelőgazdái mindennapjairól. Ezek a történetek szolgáltak alapul ahhoz, hogy a felelős állattartás témáiról szóló írásainkat eljuttassuk az olvasókhoz, akik érdeklődéssel követték Radar blogját.

Erika, Peti és Momó, az iskolavezető meghatottan és nagy örömmel nézegették a kiskori képeket, korábbi emlékeket. Azt mondták, ilyen ajándékot még sosem kaptak.

108_7645 Persze Radar sem maradt ajándék nélkül: kutyajátékokkal kedveskedtünk neki. Egyet Zsuzsi, a kiképzője oda is adott neki, hogy kipróbálja. Láthatóan eltaláltuk az ízlését, mert örömmel szaladt az eldobott karikáért, és hozta vissza, ki sem adva a szájából.