Szabadagazdi
Nem kutya!

Élményteli, játékos tanulás

Ezen az interaktív kiállításon a családok apraja-nagyja találhat magának tartalmas és hasznos elfoglaltságot. Játékos formában, élethű eszközök segítségével tanulhatnak a felelős állattartásról, az állatorvosi hivatásról, az élelmiszerlánc-biztonságról vagy éppen az erdőtűz-megelőzésről az érdeklődő kicsik (és nagyok).

2018 őszén nyílt meg a budapesti MiniPolisz területén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) két új városrésze. A 3-12 éves korosztály számára méretarányos környezetben mutatják be, mi történik egy állatorvosi rendelőben; a gyerekek kipróbálhatják a tehénfejést egy farmon; megismerhetik az élelmiszerlánc-biztonság alapjait, és interaktív módon az erdőtüzek megelőzéséről is szerezhetnek tapasztalatot.

A kiállításra látogató óvodás és iskolás csoportok számára a Nébih szakemberei ingyenes interaktív tanórákat is tartanak.

A fotón: Simon Kristóf, a MiniPolisz polgármestere a megnyitón

További részletek: Nébih portál

Cikkek ebben a kategóriában

Meddig tart az anyakoca ellése?

ml

Lovakat veszélyeztető sofőrt büntetett meg a NAV

Strbik Dorina

Az állatok intim titkai

ml

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató