Szabadagazdi
Egyéb

Állati nyereményjáték – Játékszabályzat

Leírás, részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

1. Általános rendelkezések

Az Állati nyereményjáték  (továbbiakban: „Nyereményjáték”) szervezője a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), székhely 1024 Budapest, Keleti Károly u. 24., továbbiakban: „Szervező”.

2. A Nyereményjáték leírása, nyeremény és részvételi feltételek

A Szervező 2019. július 28-án a Szabad a gazdi program Facebook oldalán közzéteszi a Nyereményjátékra való felhívását az alábbiakban meghatározott játékszabályok alapján. A Nyereményjáték „Állati nyereményjáték” címmel jelenik meg az oldalon.

A felhasználók a közzétett felhívás napjától kezdve 2019. augusztus 5-ig válaszolhatnak a poszt alatt hozzászólásban. A hozzászólásban írt válaszukkal (egy számjeggyel 1 és 19 között) a felhasználók egyúttal elfogadják a jelen Játékszabályzatban leírtakat, ezzel jelentkeznek az adott Nyereményjátékra, és részt vesznek a játékban. A nyereményjáték 2019. augusztus 5-én 24:00 órakor zárul. A 2019. augusztus 5-én 24:00 óra után érkező hozzászólások már nem vesznek részt a játékban.

Szervező 2019. augusztus 6-án kisorsol 10 db nyereménycsomagot a játékosok között. A nyertest a nyereményről a Szabad a gazdi Facebook oldalán közzétett posztban értesítjük.

Nyeremény

10 db “Szabad a gazdi” ajándékcsomag.

Részvételi feltételek

A Nyereményjátékban csak 14 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel feltétele a 2. pontban meghatározott feladatok teljesítése, és jelen Játékszabályzat elfogadása és betartása.

3. Kizárások

A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Nébih alkalmazottai, továbbá a Nyereményjáték szervezésében részt vevő harmadik személlyel munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek, valamint ezen személyek Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Nébih a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt feltételeknek, vagy az abban foglalt rendelkezéseket megsérti, megszegi. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A Játékos felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjon.

A Nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdésben vagy panasz esetében az info@szabadagazdi.hu email-címen nyújtunk felvilágosítást. A Nyereményjátékban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a teljes időtartam alatt lehetőség van visszalépni. A részvétel a jelen hivatalos szabályzat és Nébih Adatvédelmi Tájékoztatójában foglaltak automatikus elfogadását jelenti.

4. A játék időtartama

A Nyereményjáték 2019. július 28-án indul, és 2019. augusztus 5-én 24:00 órakor zárul.

5. A nyertes kiválasztása

A Nyereményjáték posztja alá hozzászólásban érkezett válaszok beküldői között a Szervező 2019. augusztus 6-án kisorsol 10 nyertest. Az eredményhirdetést követően a nyerteseknek jelentkezniük kell nevükkel és címükkel az info@szabadagazdi.hu email-címen vagy a Szabad a gazdi Facebook-oldalán privát üzenetben az ezt követő 5 munkanapon belül. Ha ezen időtartamban nem jelentkezik valamelyik nyertes, helyette új nyertes kerül kiválasztásra.

6. A nyeremények átvételének feltételei

A megnyert nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A nyertesekkel a megadott e-mailen keresztül felvesszük a kapcsolatot, mert a nyeremény postai úton történő eljuttatásához, a nyertesek postacímének pontos adataira van szükség, a felkéréstől számított 5 munkanapon belül. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, illetve következményekért.

7. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A nyeremények nyertesekhez való eljuttatásának postai költségei a Szervezőt terhelik.

8. Adatkezelés

A játék adatfeldolgozója a lebonyolítója a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (a továbbiakban: Nébih), székhely: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 24. A Nyereményjátékban való részvétellel a felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseinek megtartása mellett a Nébih kezelje. A Nébih az adatokat bizalmasan, a Nyereményjáték által megadott keretek között kezeli és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, a Játékos hozzájárulása nélkül nem adja ki. A Nébih részletes adatkezelési tájékoztatója ezen a linken tekinthető meg: https://portal.nebih.gov.hu/adatkezelesi-tajekoztato

9. Felelősség kizárása

A Szervező nem vállal felelősséget a résztvevő által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Amennyiben a nyertes felhasználó a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

A Nyereményjátékkal kapcsolatban a felhasználók magatartásáért a szervezők semmilyen formában nem felelnek. Szervezők fenntartják a jogot, hogy a Nyereményjáték során a jogszabályt sértő vagy etikai szempontból elfogadhatatlan felhasználói megnyilvánulásokat indoklás nélkül moderálják.
A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.

Budapest, 2019. július 27.

Nébih

Cikkek ebben a kategóriában

Több mint 2800 madárpárnak adhatnak otthont az E.ON fészektartói

Strbik Dorina

Ingyen kutya nem létezik: így különböztetheted meg a szaporítót a tenyésztőtől

Strbik Dorina

Hozd szóba!

ml

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató