Szabadagazdi
Egyéb

Farm-kvíz – Játékszabályzat és megfejtés

2019. augusztus 21-én lezárult Farm-kvíz játékunk. Az eredményhirdetést erre a linkre kattintva olvashatjátok.

A kérdések és a helyes válaszok:

1. Igaz-e, hogy a tyúkólban biztosítanunk kell, hogy a baromfik ne érintkezhessenek más fajú állatokkal, főleg más vadon élő madarakkal? Igaz

2. Miért nyugtathatja meg a sertést a magas rosttartalmú takarmány? Mert hosszabb ideig okoz teltségérzetet.

3. Igaz-e, hogy minél nagyobb a tyúk, annál nagyobb lesz a tojás? Nem igaz

4. Igaz-e, hogy a sertések alapvetően tiszta állatok? Igaz

5. Mi teszi ki a baromfitartás költségeinek nagyobbik részét? A takarmányozás költsége

6. Mit csinál a sertés, ha unatkozik? A karám berendezéseit és társait fogja harapdálni.

 

Leírás, részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

1. Általános rendelkezések

Farm-kvíz  (továbbiakban: „Kvízjáték”) szervezője a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), székhely 1024 Budapest, Keleti Károly u. 24., továbbiakban: „Szervező”.

2. A Kvízjáték leírása, nyeremény és részvételi feltételek

A Szervező 2019. augusztus 1. és 17. között a Szabad a gazdi program Facebook oldalán 3×2 (6) db kvízkérdést tesz közzé a házisertés és a házityúk tartásával kapcsolatban az alábbiakban meghatározott játékszabályok alapján. A Nyereményjáték „Farm-kvíz” címmel jelenik meg az oldalon.

A felhasználók a posztokban feltettt kérdésre 2019. augusztus 21-ig válaszolhatnak a poszt alatt hozzászólásban. A hozzászólásban írt válaszukkal a felhasználók egyúttal elfogadják a jelen Játékszabályzatban leírtakat, ezzel jelentkeznek az adott kvízjátékra, és részt vesznek a játékban. A nyereményjáték 2019. augusztus 21-én 24:00 órakor zárul. A 2019. augusztus 21-én 24:00 óra után érkező hozzászólások már nem vesznek részt a játékban.

Szervező 2019. augusztus 22-én kisorsol 6×2 (12) db nyereménycsomagot a 6 posztra érkezett helyes válaszok alapján, kérdésenként 2 db ajándékot. A nyerteseket a nyereményről a Szabad a gazdi Facebook oldalán közzétett posztban értesítjük.

Nyeremény

12 db “Szabad a gazdi” ajándékcsomag.

Részvételi feltételek

A Kvízjátékban csak 14 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel feltétele a 2. pontban meghatározott feladatok teljesítése, és jelen Játékszabályzat elfogadása és betartása.

3. Kizárások

A Kvízjátékban nem vehetnek részt a Nébih alkalmazottai, továbbá a Kvízjáték szervezésében részt vevő harmadik személlyel munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek, valamint ezen személyek Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Nébih a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt feltételeknek, vagy az abban foglalt rendelkezéseket megsérti, megszegi. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A Játékos felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjon.

A Kvízjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdésben vagy panasz esetében az info@szabadagazdi.hu email-címen nyújtunk felvilágosítást. A Kvízjátékban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a teljes időtartam alatt lehetőség van visszalépni. A részvétel a jelen hivatalos szabályzat és Nébih Adatvédelmi Tájékoztatójában foglaltak automatikus elfogadását jelenti.

4. A játék időtartama

A Kvízjáték 2019. augusztus 1-jén indul, és 2019. augusztus 21-én 24:00 órakor zárul.

5. A nyertes kiválasztása

A Kvízjáték 6 posztja alá hozzászólásban érkezett válaszok beküldői között a Szervező 2019. augusztus 22-én kisorsol 12 nyertest. Az eredményhirdetést követően a nyerteseknek jelentkezniük kell nevükkel és címükkel az info@szabadagazdi.hu email-címen az ezt követő 10 munkanapon belül. Ha ezen időtartamban nem jelentkezik valamelyik nyertes, helyette új nyertes kerül kiválasztásra.

6. A nyeremények átvételének feltételei

A megnyert nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A nyertesekkel a megadott e-mailen keresztül felvesszük a kapcsolatot, mert a nyeremény postai úton történő eljuttatásához, a nyertesek postacímének pontos adataira van szükség, a felkéréstől számított 5 munkanapon belül. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, illetve következményekért.

7. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A nyeremények nyertesekhez való eljuttatásának postai költségei a Szervezőt terhelik.

8. Adatkezelés

A játék adatfeldolgozója a lebonyolítója a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (a továbbiakban: Nébih), székhely: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 24. A Nyereményjátékban való részvétellel a felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseinek megtartása mellett a Nébih kezelje. A Nébih az adatokat bizalmasan, a Kvízjáték által megadott keretek között kezeli és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, a Játékos hozzájárulása nélkül nem adja ki. A Nébih részletes adatkezelési tájékoztatója ezen a linken tekinthető meg: https://portal.nebih.gov.hu/adatkezelesi-tajekoztato

9. Felelősség kizárása

A Szervező nem vállal felelősséget a résztvevő által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Amennyiben a nyertes felhasználó a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

A Kvízjátékkal kapcsolatban a felhasználók magatartásáért a szervezők semmilyen formában nem felelnek. Szervezők fenntartják a jogot, hogy a Nyereményjáték során a jogszabályt sértő vagy etikai szempontból elfogadhatatlan felhasználói megnyilvánulásokat indoklás nélkül moderálják.
A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.

Budapest, 2019. július 30.

Nébih

Cikkek ebben a kategóriában

Új kötelezettséggel kell számolniuk a kedvtelésből tartott állatokkal kereskedőknek

Strbik Dorina

A tudatos gazdi tesztje 3. – Játékszabályzat

ml

„Az első… ” – Nyereményjáték játékszabályzat

ml

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató