Szabadagazdi
Egyéb Felelős gazdi Kiemelt Nem kutya!

ÁLLATVÉDELMI TÉMAHÉT A NYÍREGYHÁZI ÁLLATPARKBAN

Megye:
Település:
Facebook elérhetőség:

2023 október 2-13 között hétköznaponként kedvezményesen látogatható az iskolás csoportoknak a SóstóZoo

sostozoo.hu

Az Állatvédelmi témahét alkalmából 2023 október 2 és 2023 október 13 között, hétköznaponként, az iskolás csoportok részére a belépés 1500Ft/fő.

A kísérő pedagógusok 300-300 Ft -os jegy megváltásával jöhetnek be. ( 15 gyermekenként 2 fő )

A kedvezményesen vásárolt jegyek a témahét kezdőnapjától válthatóak meg és  a témahéten időszakában használhatóak fel.

Részletes program:

2023 október 2-6 között a Nyíregyházi Állatpark oktatási csapata a nyíregyházi általános és középiskolákban ,  tantermi keretek között szemléletformáló előadásokat tart a felelős állattartásról, valamint bolygónk vadvilágáról.

2023 október 4-az Állatok Világnapja alkalmából látványetetésekkel, CITES kiállítással, nem szeretem állatok programmal várjuk a csoportokat.

A témahét második hetében, október 9-13 között,  a Nyíregyházi Állatpark zoopedagógusai maximum 30 fős csoportokat várnak egyéni foglalkozásra, ahol szemléletformáló előadásokon Földünk élővilágával ismerkedhetnek meg a résztvevők.

 A 90 perces  zoopedagógia szakvezetések ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek és egy időben maximum 1 csoport tud részt venni rajta.

2023 október 9    (betelt)

2023 október 10  (betelt)

2023 október 11  (betelt)

2023 október 12 (betelt)

További kísérő rendezvényeink, ahol megjelenésünkkor a témahetet is promotáljuk:

Erdők hete 2023 szeptember 30  (helyszín: Nyíregyháza-Sóstói erdő)

Állatbarát Alapítvány 30 éves jubileumi ünnepsége   2023 október 1   ( helyszín:  Nyíregyháza-Múzeumfalu)Ahol rendezvénysátrunkban egy különleges Ne vedd-védd CITES kiállítással és játékos feladatokkal buzdítjuk a biológiai sokféleség megőrzésére a felnövekvő generációt.

A legkisebbekre is gondolva 2013 október 13-án a Lógjunk anyuval Egyesülettel karöltve baba-mama túrát és állati jó gyermek divatbemutatót szervezünk. (helyszín: Nyíregyházi Állatpark )

Sostozoo.hu

Cikkek ebben a kategóriában

Miért bökdös az orrával a kutyám?

PozsgaiReka

Tengeri dísz az akváriumban

ml

Így válassz nyakörvet!

ml

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató