Szabadagazdi
  • Nyitóoldal
  • Kiemelt
  • Ovádi Péter: Jövőre is 500 millió forintos támogatásban részesülnek az állatvédő szervezetek!
Kiemelt Népszerű

Ovádi Péter: Jövőre is 500 millió forintos támogatásban részesülnek az állatvédő szervezetek!

Megye:
Település:
Facebook elérhetőség:

Ovádi Péter: Jövőre is 500 millió forintos támogatásban részesülnek az állatvédő szervezetek!

Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy 2024-ben is jelentős anyagi segítséget kapnak az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezetek.

A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS JÖVŐ ÉV JANUÁRJÁBAN FOG MEGJELENNI.

Ovádi Péter Facebook oldal

Mindig elmondjuk és mennyire igaz is, hogy az állatvédelem alappillérei a civil szervezetek” – emelte ki Ovádi Péter közösségi média felületén közzétett videóban. Mint elmondta, ezért is gondolták azt, hogy a tavalyi évben egy 500 millió forintos keretösszegű pályázatot hirdetnek meg a civil szervezetek számára.

HOZZÁTETTE, HOGY OLYAN NAGY SIKERŰ VOLT EZ A PÁLYÁZAT, HOGY 187 CIVIL SZERVEZETET TUDTAK TÁMOGATNI.

A szervezetek az így elnyert összegeket ivartalanításra, működési költségekre és férőhelyek bővítésére használhatták fel. A pályázók 500 ezer és 10 millió forint közötti összegre nyújthatták be kérelmüket.

A nagy sikerre való tekintettel kikérték a civil szervezetek véleményét arra vonatkozóan is, hogy ha esetleg egy újabb felhívást tesznek közzé, miben kell változtatniuk. Az online kérdőívben többek között rátértek az adminisztrációs terhek csökkentésének, a támogatás célja bővítésének, valamint az ivartalanítás fontosságának kérdésköreire is.

„Örömmel jelenthetem be, hogy 2024 januárjában meg fog jelenni egy újabb, 500 millió forintos keretösszegű pályázat, állatvédő civil szervezetek számára. Közös ügyünk az állatvédelem!” – zárta sorait Ovádi Péter.

Ovádi Péter hangsúlyozta, hogy az állatvédelem területén a civil szervezetek jelentősége megkérdőjelezhetetlen! Több évtizedes gyakorlatuk és a mindennapi munkájuk elengedhetetlen a hazai állatvédelem működéséhez.

(Forrás: Ovádi Péter Facebook)

Forrás: magyarallatvedelem.hu 

Cikkek ebben a kategóriában

Vissza a természetbe – Szabadon engedték a Sóstó Vadvédelmi Központban gyógyult gólyákat

PozsgaiReka

Több ezer forintos különbségek: ezért kerül ennyibe a kutyák mikrochipezése

PozsgaiReka

Tévhit, hogy csak a veszett róka megy be lakott területre

ml

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató