Szabadagazdi
  • Nyitóoldal
  • Kiemelt
  • Pedagógusok és szülők csatlakoznak az Állatbarát Kihíváshoz a hontalan állatokért
Egyéb Felelős gazdi Kiemelt Népszerű

Pedagógusok és szülők csatlakoznak az Állatbarát Kihíváshoz a hontalan állatokért

Megye:
Település:
Facebook elérhetőség:

Az Állatvédelmi Cselekvési Terv Kidolgozásáért és Végrehajtásáért Felelős Kormánybiztosi Titkárság kezdeményezésére az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány által januárban indított Állatbarát Kihívás augusztusban az örökbefogadás népszerűsítéséről szól a Hontalan Állatok Világnapja alkalmából.

Kép forrása: kékesonline.hu

A 2023. augusztus 14. és 20. között zajló kihíváshoz pedagógusok, szülők és gyermekek csatlakozását várják a szervezők. A kihívás résztvevői az alábbi módon csatlakozhatnak az eseményhez:

  • Interjú: Látogass el egy állatmenhelyre és készíts interjút az ott dolgozókkal a menhelyről és az örökbe fogadható állatokról! Az interjúk segítségével többen megismerhetik a menhely működését, az állatok személyes történeteit, és megtudhatják, milyen kihívásokkal néznek szembe a hontalan állatokért folytatott munkájuk során. Az interjú megjelentetésére lehetőséget adnak az allatvedelmitemahet.hu és az allatvedelemgyerekeknek.hu weboldalakon. A szöveget az allatvedelemgyerekeknek@gmail.com e-mail címre juttathatod el.
  • Örökbefogadási kampány: Dolgozz ki egy kreatív és érzelmeket megmozgató örökbefogadási kampányt! Ez lehet plakát, rövidfilm, képregény vagy közösségi média poszt, amely felhívja a figyelmet az állatokra és az állatmenhelyekre, és bátorítja az embereket az örökbefogadásra. A kidolgozott kampányt e-mailben várják az allatvedelemgyerekeknek@gmail.com e-mail címre.
  • Önkénteskedés: Önkénteskedj egy állatmenhelyen! Sétáltass és gyűjts adományt a gazdátlan állatok számára! Fotózd le az önkéntes tevékenységed és küldd el a szervezőknek kommentben az Állatvédelmi Témahét Facebook oldalára!

A kormánybiztos arra bátorít mindenkit, hogy a leendő állattartók fontolják meg az örökbefogadás lehetőségét, és legyenek nyitottak az állatok iránti szeretetre és gondoskodásra. Az örökbefogadás által nemcsak új családtaghoz juthatnak, hanem példamutató módon segíthetik az állatvédők és állatmenhelyek fáradhatatlan munkáját.

Ide kattintva érhető el a videó

Az eseményre történő jelentkezés itt elérhető: https://forms.gle/M3kzZCDrqMkGG1au8

Tegyünk együtt azért, hogy a hontalan állatoknak méltó és boldog életük legyen!

Cikkek ebben a kategóriában

Kinek buli a szilveszter?

ml

Mit tegyél, ha egy forró autóban kutyát találsz?

PozsgaiReka

Fogváltás

Hegyi-SzucsDaniella

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató