Szabadagazdi
  • Nyitóoldal
  • Kiemelt
  • Épségben hazaértek a magyar mentőcsapatok és mentőkutyáik Líbiából
Kiemelt Népszerű

Épségben hazaértek a magyar mentőcsapatok és mentőkutyáik Líbiából

Megye:
Település:
Facebook elérhetőség:

Bár rendkívül nehéz és megterhelő napokon vannak túl, mindenki épségben tért haza a katasztrófa sújtotta városból: a mentők és a kutyák is jól vannak!

Fáradtan, kimerülve de itthon vannak épségben – írja Lehoczki László facebook oldala. A magyar mentőcsapatok szeptember 24-én, vasárnap éjjel értek haza a líbiai Dernából.

Tíznapos munkájuk során a feladatuk az áldozatok felkutatása volt a romok alatt, a tengerparton és a tengerben. Az embertpróbáló feladatot hősiesen teljesítették a magyar csapatok: összesen harminchét fő és három kutya vett részt a mentésben.

Sokan aggódtak Lehoczki László mentőkutyája, Hope egészségéért, mivel az egyik fotón látszik, hogy épp a hős négylábút látják el. Lehoczki László felesége, Lehoczki Beatrix azonban megnyugtatott mindenkit: mint írja, Hope jól van!

„Hope-al sincs baj, nem sérült meg, csak meglepték a fülét a legyek. Kezelik, jól van. Amikor beszéltem Lacival, épp horkolt.”

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu 

Cikkek ebben a kategóriában

A legjobb Beatles dal… kutyáknak!

Strbik Dorina

Az anyamacska kölykeit is rábízza a kutyára: így szoktathatod össze kétféle kedvencedet

Honnan tudom, hogy lázas a kutyám?

PozsgaiReka

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató