Warning: opendir(/srv/www/szabadagazdi/wp-content/wflogs/): failed to open dir: No such file or directory in /srv/www/szabadagazdi/wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceClass.php on line 2452
Változás! Május 11-én lesz a Belvárosi Kutyafesztivál - Szabadagazdi
Szabadagazdi
Felelős gazdi

Változás! Május 11-én lesz a Belvárosi Kutyafesztivál

A Vigyél Haza Alapítvány és a Belváros-Lipótváros összefogásával május 11-én idén negyedik alkalommal rendezik meg a Belvárosi Kutyafesztivált, amelyen a Nébih is képviselteti magát a Szabad a Gazdi programmal.

A rendezvény célja, hogy közös programokkal tegyék emlékezetessé a napot, ugyanakkor felhívják a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására. Nemcsak kutyás programok, de kiváló zenészek is várják a látogatókat. Szombat délben a Stolen Beat csapata hív mindenkit egy kis akusztikus zenélésre a Vigyél Haza Alapítvány sátránál. Az egész park területén zajló, izgalmas programokon kívül a felelős gazdikat számos ingyenes szolgáltatás és ajándék is várja.

 

Az esemény fővédnökei: Szentgyörgyvölgyi Péter Belváros-Lipótváros polgármestere, és dr. Bognár Lajos helyettes államtitkár, országos főállatorvos.

Helyszín: az V. kerületi Olimpia Park sétánya
Időpont: 2019. május 11., szombat, 10-18 óra

Cikkek ebben a kategóriában

A kutyák öregedése során inkább mennyiségi változások történnek a génkifejeződésben

Strbik Dorina

Az állatok világnapja

ml

Hogyan készülj fel egy cica befogadására?

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató