Szabadagazdi
  • Nyitóoldal
  • Egyéb
  • Bíróság elé kerülhet a férfi, aki egy dobozban tett ki és hagyott sorsára négy kölyökkutyát
Egyéb

Bíróság elé kerülhet a férfi, aki egy dobozban tett ki és hagyott sorsára négy kölyökkutyát

Megye:
Település:
Facebook elérhetőség:

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkaptányság egy 38 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. november 26-án a hajnali órákban Miskolcon, a Csanyikvölgyben egy papírdobozba tett négy kiskutyát, majd a sorsukra hagyta az állatokat – írja a Rendőrség közleménye.

A kiskutyákat a Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsének munkatársa találta meg, majd a rendőrnő közreműködésével sikerült az állatokat megfelelő helyen elhelyezni.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Forrás: https://kutyabarathelyek.hu/hu/hirek/reszletek/birosag-ele-kerulhet-a-ferfi-aki-egy-dobozban-tett-ki-es-hagyott-sorsara-negy-kolyokkutyat/

Cikkek ebben a kategóriában

Hogyan készíts madáretetőt?

Kutyák hidegtűrése, hidegtűrő kutyafajták

PozsgaiReka

Miért van az, hogy a kutyák pillanatok alatt képesek elaludni?

PozsgaiReka

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató