Szabadagazdi
Egyéb Szakértő szemmel

Moderálási alapelveink a Facebook-on

Alábbiakban a Szabad a gazdi program moderálási alapelvei olvashatók, melyek a program Facebook-oldalán közzétett olvasói hozzászólásokra, tartalmakra érvényesek. Honlapunkhoz hasonlóan, Facebook-oldalunkon is szemléletformáló, információs és edukációs tartalmakat osztunk meg.

Kérjük, hogy ha Facebook-oldalunkon bármilyen tartalomhoz hozzászólsz, tartsd be az alábbi szabályokat! Azt a hozzászólást, amely ellentétben áll valamely pontban foglaltakkal, az oldal moderátora elrejti vagy törli. Az a hozzászóló, aki többszörösen vagy visszaesőként megsérti a szabályokat, előzetes értesítés nélkül kitiltható oldalunkról.
A moderálás alapelvei

1. Tanúsíts mások vallási, nemzetiségi, etnikai, szexuális, politikai és világnézeti hovatartozását tisztelő és elfogadó magatartást!

2. Tartózkodj a rasszista, gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilvánulásoktól és az ilyen tartalmak közlésétől!

3. Tartsd tiszteletben az Agrárminisztérium, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) vagy mások szellemi alkotáshoz fűződő jogait a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerint!

4. Mellőzd az adott bejegyzés témájához nem kapcsolódó hozzászólások és url-ek közlését, továbbá a kereskedelmi és reklámcélú hirdetések közzétételét, beleértve a termékmegjelenítéseket és az ezekhez vezető url-ek posztolását! Ne használd fel az oldal posztjait aláírásgyűjtésre, sem petíció(k) népszerűsítésére!

5. Tartsd tiszteletben mások alkotmányos és törvényben biztosított jogait!

6. Ne élj vissza mások személyes adataival, azokat soha ne publikáld!

7. Oldalunkon tilos a valótlan, félrevezető, hamis információ közlése, híresztelése, nyilvánosságra hozása vagy nyilvános közlése, illetve a valós tények hamis színben történő feltüntetése.

8. Oldalunkon tilos számítógépes vírusok, illetve más, rosszindulatú programok terjesztése.

9. Tartózkodj a jogellenes vagy jogellenes tevékenységre ösztönző anyagok közzétételétől!

10. Véleményedre, meglátásodra kíváncsiak vagyunk, de hozzászólásodban ne használj vulgáris, trágár, obszcén, rágalmazó, ítélkező, becsmérlő vagy becsületsértő kifejezéseket!

11. Tartózkodj az ítélkezéstől, a káromkodástól, a rosszhiszemű feltételezésektől és kijelentésektől, a hozzászólások és más hozzászólók minősítésétől – röviden: tartsd tiszteletben mások véleményét! Magánjellegű viták lefolytatására oldalunk nem a megfelelő fórum.

12. Maradéktalanul tartsd be a Facebook felhasználási feltételeit! https://www.facebook.com/legal/terms/update

A moderálási alapelveket tetszőleges időpontban, előzetes bejelentés nélkül frissíthetjük, módosíthatjuk.

2020. október 31-től a Facebook nem teszi lehetővé a jegyzetek írását és módosítását, ezért a Szabad a gazdi Facebook-oldal moderálási alapelvei (és frissítései) honlapunkon olvashatók. 

Konkrét vagy szakértői tudást igénylő kérdéseket az allatvedelem [kukac] am [pont] gov [pont] hu e-mail címre várunk. Ha állatvédelemmel kapcsolatos közérdekű panaszt, bejelentést kívánsz tenni, hívd a Nébih ingyenes Zöldszámát (06-80/263-244) vagy írj a fent megadott e-mail címre!

Budapest, 2020. október 21.

Szabad a gazdi program

Cikkek ebben a kategóriában

Miért van az, hogy a kutyák pillanatok alatt képesek elaludni?

PozsgaiReka

Honnan tudhatod, mennyi tápot kell adnod kutyádnak? A mérőpoháron túl is van segítség

Strbik Dorina

A tudatos gazdi tesztje – játékszabályzat

ml

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató