Szabadagazdi
  • Nyitóoldal
  • Kiemelt
  • Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé
Kiemelt Népszerű

Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé

Megye:
Település:
Facebook elérhetőség:

Megdöbbentő embertelenség: egy veszprémi társasház szemetese mellé tett ki egy fiatal férfi négy újszülött kiskutyát. Az elkövető ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Négy ártatlan kis élet szárad a 28 éves férfi lelkén. Még 2023. december 2-án érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy veszprémi társasház szemetese mellé négy újszülött kölyökkutyát „dobott ki” valaki.

Hiába sietett az Olt-Alom Állatvédő Egyesület állatvédői az apróságok segítségére, és szállították őket azonnal állatorvoshoz, a leggondosabb ápolás ellenére sem élték túl.

Az adatgyűjtés eredményeként a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd január 8-án veszprémi otthonában fogták el – írja a Veszprém vármegyei rendőrség a Facebook oldalán. – A 28 éves elkövetőt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Forrás: kutyabarathelyek.hu

Cikkek ebben a kategóriában

Ovádi Péter: Közeledik a fagy, az állatokra is veszélyt jelent

PozsgaiReka

Idén is segít az elkóborolt kutyák hazatalálásában a MOL

PozsgaiReka

Hullik a macskád szőre? Ezek az okok állhatnak kedvenced kopaszodásának hátterében

PozsgaiReka

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató